bewaar
Gehakthachee met puree
Gehakthachee met puree
bewaar

Gehakthachee met puree

Net zo lekker als die van je moeder, maar een stuk sneller door het gehakt.

15 min. bereiden
347waarderingen

Ingrediënten

4 personen

3

uien

25 g

ongezouten roomboter

300 g

rundergehakt

1 el

azijn

2

kruidnagels

2 zakjes

uienjus

500 ml

kraanwater

400 g

verse snijbonen

230 g

aardappelpuree à  la minute naturel

Net zo lekker als die van je moeder, maar een stuk sneller door het gehakt.

Aan de slag

1

Snipper de ui grof. Verhit de boter in een hapjespan en fruit de ui 1 min. Voeg het gehakt toe en bak in 5 min. rul. Doe de azijn, kruidnagels, de inhoud van de zakjes uienjus en het kokende water erbij. Laat op middelhoog vuur 6 min. koken.

2

Snijd ondertussen de snijbonen in stukjes en kook ze in water in 8 min. beetgaar. Bereid de puree volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet de snijbonen af en verwijder de kruidnagels uit de hachee. Serveer met de aardappelpuree en de snijbonen.

tip

Ui snipperen

Instructievideo - 00:52 min.