bewaar
Kalkoenfilet met sherrysaus
Kalkoenfilet met sherrysaus
bewaar

Kalkoenfilet met sherrysaus

25 min. bereiden
5waarderingen

Ingrediënten

1 schaaltje

kalkoenfilets

30 g

boter of margarine

1 pak

tuinerwten

1 pak

aardappelpuree à la minute

75 ml

sherry

½ pakje

koksroom

Aan de slag

Kalkoen in 4 stukken verdelen en bestrooien met zout en peper. In koekenpan boter verhitten en kalkoen in ca. 10 minuten gaarbakken. Tuinerwten in ca. 5 minuten beetgaar koken. Puree volgens gebruiksaanwijzing bereiden. Kalkoen uit pan nemen en warmhouden. Sherry bij bakvet schenken, aanbaksels losroeren en geheel op hoog vuur ca. 1 minuut inkoken. Room toevoegen en tot romige saus roeren. Op smaak brengen met zout en peper. Kalkoen serveren met saus, puree en tuinerwten.