bewaar
Gegrilde kalkoenfilet met olijven en broccoli
Gegrilde kalkoenfilet met olijven en broccoli
bewaar

Gegrilde kalkoenfilet met olijven en broccoli

30 min. bereiden
22waarderingen

Ingrediënten

1 zak

vastkokend aardappelen

½ bakje

knoflookolijven

1 schaal

kalkoenfilet à la minute

1

ui

1

rode paprika

500 g

broccoli

Dit heb je nodig

  • grillpan

Aan de slag

Kook de aardappelen in de schil 20 minuten. Giet de olie van de olijven en vang het op. Bestrooi de kalkoenfilets met zout en peper en bestrijk ze dun met de opgevangen olie. Snijd de aardappelen in vieren. Verhit de rest van de olie in de wok, bak hierin de aardappelen, de ui en de paprika onder af en toe omscheppen ca. 10 minuten, de aardappelen zijn dan gaar. Voeg de laatste minuut de tenen knoflook uit het bakje olijven toe. Snijd de olijven (de helft van het bakje) fijn. Kook de broccoli in ruim kokend water 6 minuten. Verhit de grillpan voor, leg de gemarineerde kalkoenfiletlapjes erin en rooster ze aan beide kanten bruin en nét gaar in 3-4 minuten per kant. Schep na het keren de fijngesneden olijven erop. Serveer de kalkoenfilets met de gebakken aardappelen en de broccoli.