bewaar
Zalmpakketjes met puree
Zalmpakketjes met puree
bewaar

Zalmpakketjes met puree

10 min. bereiden
20 min. wachten
49waarderingen

Ingrediënten

4 personen

1 pak

filobladerdeeg

1 pak

Atlantische zalm

4 eetlepels

verse roomkaas met kruiden

1 pot

doperwtjes/worteltjes

2 zakjes

aardappelpuree à la minute

Aan de slag

Filodeeg en zalm laten ontdooien. Oven op 200 °C voorverwarmen. Van filodeeg vier plakjes uitspreiden op aanrecht. Op elk plakje nog een plakje leggen. Overige plakjes halveren en over plakjes verdelen. Zalm in 4 gelijke delen verdelen. Zalm op filodeeg leggen. Roomkaas erover verdelen. Filodeeg als bloem goed om zalm dichtvouwen, bovenkant samendrukken. Pakketjes op bakplaat leggen. Pakketjes in midden van oven in 20 min. gaar bakken. Doperwten en worteltjes volgens gebruiksaanwijzing verwarmen. Pureepoeder losroeren met 500 ml kokend water. Zalmpakketjes met bedje aardappelpuree op bord leggen. Doperwten en worteltjes over aardappelpuree serveren.