bewaar
Kippakketjes met puree en rode kool
Kippakketjes met puree en rode kool
bewaar

Kippakketjes met puree en rode kool

15 min. bereiden
20 min. wachten
58waarderingen

Ingrediënten

4 personen

4 plakjes

bladerdeeg

3

bosuitjes

25 g

boter

1 schaaltje

kipfiletreepjes

½ kuipje

verse roomkaas met kruiden

4 eetlepels

rozijnen

1 zak

gekookte rode kool met appel

1 pak

aardappelpuree à la minute

Aan de slag

Bladerdeeg laten ontdooien. Oven op 225 °C voorverwarmen. Bosuitjes in ringetjes snijden. In koekenpan boter verhitten en kip rondom bruinbakken. Roomkaas en bosui erdoor scheppen, met zout en peper op smaak brengen. Plakjes bladerdeeg iets groter uitrollen. Kipmengsel op een helft van de bladerdeegplakjes scheppen en plakjes dichtvouwen. Met behulp van vork goed aandrukken. In midden van oven in ca. 20 min. bakken. Rode kool met rozijnen verwarmen. Puree volgens gebruiksaanwijzing bereiden. Kippakketjes met puree en rode kool serveren.