Kippakketjes met puree en rode kool

Advertentie
Ingrediënten
- 4 plakjes bladerdeeg (diepvries)
- 3 bosuitjes
- 25 g boter
- 1 schaaltje kipfiletreepjes (ca. 300 g)
- ½ kuipje verse roomkaas met kruiden (a 125 g)
- 4 eetlepels rozijnen
- 1 zak gekookte rode kool met appel (520 g)
- 1 pak aardappelpuree à la minute (3 zakjes a 58 g)
Advertentie
Bereiden
Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips
Bladerdeeg laten ontdooien. Oven op 225 °C voorverwarmen. Bosuitjes in ringetjes snijden. In koekenpan boter verhitten en kip rondom bruinbakken. Roomkaas en bosui erdoor scheppen, met zout en peper op smaak brengen. Plakjes bladerdeeg iets groter uitrollen. Kipmengsel op een helft van de bladerdeegplakjes scheppen en plakjes dichtvouwen. Met behulp van vork goed aandrukken. In midden van oven in ca. 20 min. bakken. Rode kool met rozijnen verwarmen. Puree volgens gebruiksaanwijzing bereiden. Kippakketjes met puree en rode kool serveren.
Advertentie
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
- energie 655 kcal
- eiwit 26 g
- koolhydraten 77 g
- vet 27 g