Gemarineerde speklapjes met bietenpuree

780 kcal

15 min. bereiden

3.2/5

(33)

Ingrediënten

Aantal personen

Dit heb je nodig

  • aluminiumfolie


2006 nr. 01 - Lekker gewoon

Aan de slag

  1. Bietjes in pan met scheutje water op laag vuur 5 min. verwarmen. Aardappelpuree volgens aanwijzing op verpakking bereiden. Bieslook in stukjes knippen, appel schillen en in blokjes snijden. Bietjes in vergiet laten uitlekken en terugdoen in pan. Warme puree en bieslook erdoor scheppen. Puree met deksel op pan warm houden. In ruime koekenpan boter verhitten en speklapjes in 2-3 min. per kant bruinbakken. Speklapjes uit pan nemen en op bord onder aluminiumfolie warm houden. In achtergebleven bakvet appel 2-3 min. al omscheppend bakken. Bietenpuree over borden verdelen en speklapjes met appel ernaast scheppen.

Wat vond je van dit recept?

Gemarineerde speklapjes met bietenpuree

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig