bewaar
Tandoori speklapjes
Tandoori speklapjes
bewaar

Tandoori speklapjes

25 min. bereiden
56waarderingen

Ingrediënten

1

bloemkool

1 tl

kerriepoeder

2½ blik

linzen

1

rode ui

1 bakje

platte peterselie

4 el

yoghurtdressing bieslook

1 schaal

speklapjes a la minute

Dit heb je nodig

  • grillpan

Aan de slag

1

Kook de bloemkool in 15 min. gaar in water met zout. Giet af, doe in een schaal en bestrooi met de kerriepoeder.

2

Doe ondertussen de linzen in een andere schaal en meng de ui en peterselie erdoor. Besprenkel met de yoghurtdressing.

3

Verhit de grillpan en gril de speklapjes zonder olie of boter op hoog vuur in 4 min. gaar en bruin. Keer halverwege. Serveer met de bloemkool en linzensalade.

tip

Vlees grillen

Instructievideo - 00:39 min.