bewaar
Visspiesen met cocktailsaus
Visspiesen met cocktailsaus
bewaar

Visspiesen met cocktailsaus

20 min. bereiden
7waarderingen

Ingrediënten

4 personen

1 doos

kibbeling

1 zak

worteltjes

2

uien

1

groene paprika

1 pak

aardappelpuree à la minute

1 pot

cocktailsaus met Schotse wisky

Dit heb je nodig

  • satéstokjes

Aan de slag

Oven op 240 °C voorverwarmen. Vis iets laten ontdooien. Wortels in stukken snijden. Ui pellen en in stukken snijden. Paprika schoonmaken en in stukjes snijden. Aan spiesen om en om vis, ui en paprika steken. Visspiesen op bakplaat leggen en in oven in ca. 10 min. gaar en bruin bakken. Af en toe keren. Wortels in 8 min. in weinig water gaarkoken. Aardappelpuree volgens gebruiksaanwijzing bereiden. Visspiesen op bedje van aardappelpuree met worteltjes en cocktailsaus serveren.