Gebakken vis met sperziebonensalade

Advertentie
Ingrediënten
Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips
- 1 doosje diepvries sperziebonen (a 450 g)
- 250 g verse lekkerbekjes (gebakken)
- 125 g cherrytomaten
- 2 zakjes aardappelpuree à la minute naturel
- ½ pot cocktailsaus (a 296 g)
Advertentie
Bereiden
- Verwarm de oven voor op 200 °C. Bak de sperziebonen in ca. 7 min. gaar. Giet af in een vergiet en laat uitlekken.
- Leg de gebakken lekkerbekjes op de bakplaat en laat 8 min. in het midden van de oven verwarmen.
- Bereid de puree volgens de aanwijzingen op de verpakking. Was de tomaten, halveer ze en schep door de sperziebonen.
- Verdeel de vis over de borden en schep de puree en de bonensalade ernaast. Serveer met de cocktailsaus.
Advertentie
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
- energie 585 kcal
- eiwit 28 g
- koolhydraten 30 g
-
vet 39 g
waarvan verzadigd 0 g
Ook te zien in
Gebakken vis met sperziebonensalade
terug naar receptLet op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips
Gebakken vis met sperziebonensalade
Verwarm de oven voor op 200 °C.
- 1 doosje diepvries sperziebonen
Bak de sperziebonen in ca. 7 min. gaar. Giet af in een vergiet en laat uitlekken.
- 250 g verse lekkerbekjes
Leg de gebakken lekkerbekjes op de bakplaat en laat 8 min. in het midden van de oven verwarmen.
- 125 g cherrytomaten
- 2 zakjes aardappelpuree à la minute naturel
Bereid de puree volgens de aanwijzingen op de verpakking. Was de tomaten, halveer ze en schep door de sperziebonen.
- ½ pot cocktailsaus
Verdeel de vis over de borden en schep de puree en de bonensalade ernaast. Serveer met de cocktailsaus.