bewaar
Gebakken tilapia met romige aardappelpuree
Gebakken tilapia met romige aardappelpuree
bewaar

Gebakken tilapia met romige aardappelpuree

25 min. bereiden
25waarderingen

Ingrediënten

4 personen

½ zakje

verse selderie

2 tenen

knoflook

1 zak

sperziebonen

300 g

tuinbonen

4 eetlepels

olijfolie

4

tilapiafilets

½ theelepel

citroenpeper

1 pak

aardappelpuree à la minute

1 beker

crème fraîche

Aan de slag

Selderie fijnsnijden. Knoflook pellen en in dunne plakjes snijden. Sperziebonen in ruim kokend water met zout 4 min. koken. Tuinerwten toevoegen en nog 2 min. meekoken. Kookvocht afgieten. Intussen olie in koekenpan verhitten en hierin knoflook in ca. 2 min. goudgeel en knapperig bakken. Knoflook uit pan scheppen en door groenten scheppen. Naar smaak peper en zout toevoegen. Intussen tilapiafilets in achtergebleven olie ca. 5 min. bakken. Halverwege keren. Naar smaak met citroenpeper en zout bestrooien. Intussen inhoud van pakje (=2 zakjes) aardappelpuree met 400 ml kokend water volgens aanwijzingen op verpakking bereiden. Crème fraîche en selderie door puree roeren. Tilapia, puree en groenten over 4 borden verdelen.