bewaar
Zalmkoekjes met dille-roomsaus
Zalmkoekjes met dille-roomsaus
bewaar

Zalmkoekjes met dille-roomsaus

20 min. bereiden
5waarderingen

Ingrediënten

4 personen

2 x 400 g

sperziebonen

2 blikjes

rode zalm

4 sneetjes

witbrood

1

ei

2 eetlepels

gedroogde dille

4 eetlepels

boter

1 pak

aardappelpuree à la minute

1 bekertje

crème fraîche

Aan de slag

1

Sperziebonen schoonmaken. Vis laten uitlekken en huid en graat verwijderen. Brood ontkorsten en rest verkruimelen. Ei loskloppen en met brood, zalm, 3/4 deel van dille en zout en peper mengen. Van mengsel 8 platte schijven vormen. In koekenpan boter verhitten. Schijven in 5 min. gaar en goudbruin bakken, halverwege keren. Gare schijven warmhouden. Sperziebonen in 7 min. beetgaar koken. Aardappelpuree volgens gebruiksaanwijzing bereiden. In steelpan crème fraîche verwarmen. Rest van dille, zout en peper toevoegen. Zalmkoekjes met saus, puree en sperziebonen serveren.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Zalmkoekjes met dille-roomsaus

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande

Dit heb je nodig