bewaar
Tilapia met basilicumsaus
Tilapia met basilicumsaus
bewaar

Tilapia met basilicumsaus

25 min. bereiden
39waarderingen

Ingrediënten

4 personen

9 eetlepels

olijfolie

2 zakken

aardappelpartjes met schil

600 g

gebroken sperziebonen

4

tilapiafilets

1 zakje

verse basilicum

1 bekertje

crème fraîche

Aan de slag

1

In koekenpan 3 el olie verhitten en a-partjes volgens gebruiksaanwijzing bruin en gaar bakken. In pan sperziebonen in 8-10 min. beetgaar koken. In andere koekenpan 3 el olie verhitten en tilapia in 8 min. aan beide zijden bakken. Met zout en peper bestrooien. Met staafmixer van rest van olie, basilicum (4 blaadjes achterhouden) en crème fraîche saus maken. Vis over borden verdelen en basilicumsaus erop schenken. Met a-partjes en bonen serveren. Vis met saus met basilicumblaadje garneren.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Tilapia met basilicumsaus

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande

Dit heb je nodig