bewaar
Tilapia met basilicumsaus
Tilapia met basilicumsaus
bewaar

Tilapia met basilicumsaus

25 min. bereiden
38waarderingen

Ingrediënten

4 personen

9 eetlepels

olijfolie

2 zakken

aardappelpartjes met schil

600 g

gebroken sperziebonen

4

tilapiafilets

1 zakje

verse basilicum

1 bekertje

crème fraîche

Aan de slag

In koekenpan 3 el olie verhitten en a-partjes volgens gebruiksaanwijzing bruin en gaar bakken. In pan sperziebonen in 8-10 min. beetgaar koken. In andere koekenpan 3 el olie verhitten en tilapia in 8 min. aan beide zijden bakken. Met zout en peper bestrooien. Met staafmixer van rest van olie, basilicum (4 blaadjes achterhouden) en crème fraîche saus maken. Vis over borden verdelen en basilicumsaus erop schenken. Met a-partjes en bonen serveren. Vis met saus met basilicumblaadje garneren.