Tagliatelle en tilapia-basilicumcurry

Advertentie
Ingrediënten
- 300 g tagliatelle (pasta, zak a 500 g)
- 1 zak gebroken sperziebonen (500 g)
- 1 zakje verse basilicum (15 g)
- 2 rode uien
- 2 eetlepels zonnebloemolie
- 2 blikjes tilapiafilet (in currysaus (vis, a 200 g))
Advertentie
Bereiden
Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips
Tagliatelle bereiden volgens aanwijzingen op de verpakking. Sperziebonen 10 min. met tagliatelle meekoken. Afgieten, goed laten uitlekken en in pan terugscheppen. Basilicumblaadjes ondertussen van steeltjes trekken. Steeltjes in kleine stukjes snijden. Uien pellen, halveren en in partjes snijden. Olie in koekenpan verhitten en hierin ui 3 min. bakken. Basilicumsteeltjes toevoegen en 30 sec. meebakken. Tilapia in saus kleinmaken en met uimengsel aan tagliatelle en boontjes toevoegen. 2 min. op hoog vuur al omscheppend verwarmen. Tagliatelle over 4 diepe borden verdelen en basilicumblaadjes erboven in reepjes knippen.
Advertentie
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
- energie 468 kcal
- eiwit 19 g
- koolhydraten 71 g
- vet 12 g