bewaar
Pasta met worteltjessaus en tilapia
Pasta met worteltjessaus en tilapia
bewaar

Pasta met worteltjessaus en tilapia

25 min. bereiden
37waarderingen

Ingrediënten

4 personen

2 eetlepels

olijfolie

1

ui

1 potje

worteltjes

2 eetlepels

azijn

½ eetlepel

mosterd

½ flesje

kookroom

500 g

sperziebonen

1 pak

tagliatelle

1 schaaltje

tilapiafilet

1 zakje

verse bieslook

Dit heb je nodig

  • staafmixer

  • stoommandje

Aan de slag

In diepe pan olie verwarmen en ui hierin 3 min. bakken. Worteltjes afgieten. Azijn en worteltjes aan ui toevoegen, aan de kook brengen en met staafmixer heel fijn pureren. Mosterd en kookroom toevoegen en 3 min. laten koken. Met zout en peper op smaak brengen. Sperziebonen schoonmaken en breken en in ruim kokend water in ca. 10 min gaarkoken. Pasta na 7 min. toevoegen en 3 min. meekoken. Afgieten. Ondertussen tilapiafilet op stoommand leggen. Stoommand in pan boven laagje kokend water zetten en met deksel op pan 8 min. stomen. Helft bieslook boven pasta fijnknippen en met helft van saus erdoor scheppen. Pasta op 4 borden scheppen, tilapiafilet erop leggen en rest saus erover scheppen. Sprietjes bieslook erover strooien.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Pasta met worteltjessaus en tilapia

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande

Dit heb je nodig