bewaar
Pasta met worteltjessaus en tilapia
Pasta met worteltjessaus en tilapia
bewaar

Pasta met worteltjessaus en tilapia

25 min. bereiden
37waarderingen

Ingrediënten

2 eetlepels

olijfolie

1

ui

1 potje

worteltjes

2 eetlepels

azijn

½ eetlepel

mosterd

½ flesje

kookroom

500 g

sperziebonen

1 pak

tagliatelle

1 schaaltje

tilapiafilet

1 zakje

verse bieslook

Dit heb je nodig

  • staafmixer

  • stoommandje

Aan de slag

In diepe pan olie verwarmen en ui hierin 3 min. bakken. Worteltjes afgieten. Azijn en worteltjes aan ui toevoegen, aan de kook brengen en met staafmixer heel fijn pureren. Mosterd en kookroom toevoegen en 3 min. laten koken. Met zout en peper op smaak brengen. Sperziebonen schoonmaken en breken en in ruim kokend water in ca. 10 min gaarkoken. Pasta na 7 min. toevoegen en 3 min. meekoken. Afgieten. Ondertussen tilapiafilet op stoommand leggen. Stoommand in pan boven laagje kokend water zetten en met deksel op pan 8 min. stomen. Helft bieslook boven pasta fijnknippen en met helft van saus erdoor scheppen. Pasta op 4 borden scheppen, tilapiafilet erop leggen en rest saus erover scheppen. Sprietjes bieslook erover strooien.