bewaar
Pasta & gehakt met mosterd-dragonsaus
Pasta & gehakt met mosterd-dragonsaus
bewaar

Pasta & gehakt met mosterd-dragonsaus

Hollandse balletjes door Italiaanse pasta: een topcombinatie!

15 min. bereiden
42waarderingen

Ingrediënten

4 personen

1 el

arachideolie

12

Hollandse gehaktballetjes

300 g

tagliatelle

450 g

diepvries broccoliroosjes

150 g

diepvries tuinerwten

4 el

Limburgse mosterd

250 ml

kookroom

2 el

verse dragon

Hollandse balletjes door Italiaanse pasta: een topcombinatie!

Aan de slag

1

Verhit de olie in een hapjespan en bak de gehaktballetjes 10 min. op middelhoog vuur rondom bruin.

2

Kook ondertussen de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking in een ruime pan. Voeg de laatste 4 min. de broccoli toe en de laatste minuut de tuinerwten.

3

Giet de pasta en groenten af en vang een kopje van het kookvocht op. Doe alles terug in de pan en roer de mosterd, kookroom en dragon erdoor. Voeg eventueel nog wat kookvocht toe.

4

Schep de pasta in een diepe schaal en verdeel de gehaktballetjes erover.

tip

Spaghetti koken

Instructievideo - 01:46 min.