bewaar
Groene pasta met groenten
Groene pasta met groenten
bewaar

Groene pasta met groenten

15 min. bereiden
179waarderingen

Ingrediënten

4 personen

350 g

diepvries gebroken sperzieboon

300 g

tagliatelle all'uovo

200 g

sugarsnaps

1 el

traditionele olijfolie

300 g

verse spinazie

2

middelgrote eieren

150 ml

kookroom

90 g

pesto alla Genovese

Dit heb je nodig

  • wok

Aan de slag

1

Verwijder de steelaanzet en puntje van de sperziebonen. Kook de tagliatelle samen met de sperziebonen beetgaar in de kooktijd van de pasta. Voeg na 3 min. de sugar snaps toe. Laat de tagliatelle en de groenten uitlekken in een vergiet.

2

Verhit de olie in een wok, voeg 250 g spinazie (per 4 personen) toe en roerbak tot deze is geslonken. Klop de eieren los met de kookroom en de pesto en schep dit door de spinazie. Warm het 3 min. door, totdat de eieren gestold zijn.

3

Schep het spinaziemengsel en de rest van de rauwe spinazie door de tagliatelle en groenten. Breng op smaak met peper en zout. Serveer in diepe borden.