bewaar
Groene pasta met groenten
Groene pasta met groenten
bewaar

Ingrediënten

4 personen

350 g

diepvries gebroken sperziebonen

300 g

tagliatelle all'uovo

200 g

sugarsnaps

1 el

traditionele olijfolie

300 g

verse spinazie

2

middelgrote eieren

150 ml

kookroom

90 g

pesto alla Genovese

Dit heb je nodig

  • wok

Aan de slag

1

Verwijder de steelaanzet en puntje van de sperziebonen. Kook de tagliatelle samen met de sperziebonen beetgaar in de kooktijd van de pasta. Voeg na 3 min. de sugar snaps toe. Laat de tagliatelle en de groenten uitlekken in een vergiet.

2

Verhit de olie in een wok, voeg 250 g spinazie (per 4 personen) toe en roerbak tot deze is geslonken. Klop de eieren los met de kookroom en de pesto en schep dit door de spinazie. Warm het 3 min. door, totdat de eieren gestold zijn.

3

Schep het spinaziemengsel en de rest van de rauwe spinazie door de tagliatelle en groenten. Breng op smaak met peper en zout. Serveer in diepe borden.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Groene pasta met groenten

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande

Dit heb je nodig