Groene pasta met groenten

Advertentie
Ingrediënten
Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips
- 350 g diepvries gebroken sperziebonen
- 300 g tagliatelle all'uovo
- 200 g sugarsnaps
- 1 el traditionele olijfolie
- 300 g verse spinazie
- 2 middelgrote eieren
- 150 ml kookroom
- 90 g pesto alla Genovese
Keukenspullen
- wok
Advertentie
Bereiden
- Verwijder de steelaanzet en puntje van de sperziebonen. Kook de tagliatelle samen met de sperziebonen beetgaar in de kooktijd van de pasta. Voeg na 3 min. de sugar snaps toe. Laat de tagliatelle en de groenten uitlekken in een vergiet.
- Verhit de olie in een wok, voeg 250 g spinazie (per 4 personen) toe en roerbak tot deze is geslonken. Klop de eieren los met de kookroom en de pesto en schep dit door de spinazie. Warm het 3 min. door, totdat de eieren gestold zijn.
- Schep het spinaziemengsel en de rest van de rauwe spinazie door de tagliatelle en groenten. Breng op smaak met peper en zout. Serveer in diepe borden.
Advertentie
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
- energie 555 kcal
- eiwit 19 g
- koolhydraten 66 g
-
vet 24 g
waarvan verzadigd 0 g
Ook te zien in
Groene pasta met groenten
terug naar receptLet op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips
Groene pasta met groenten
- 350 g diepvries gebroken sperziebonen
- 300 g tagliatelle all'uovo
Verwijder de steelaanzet en puntje van de sperziebonen. Kook de tagliatelle samen met de sperziebonen beetgaar in de kooktijd van de pasta.
- 200 g sugarsnaps
Voeg na 3 min. de sugar snaps toe. Laat de tagliatelle en de groenten uitlekken in een vergiet.
- 1 el traditionele olijfolie
- 250 g verse spinazie
Verhit de olie in een wok, voeg de spinazie toe en roerbak tot deze is geslonken.
- 2 middelgrote eieren
- 150 ml kookroom
- 90 g pesto alla Genovese
Klop de eieren los met de kookroom en de pesto en schep dit door de spinazie. Warm het 3 min. door, totdat de eieren gestold zijn.
- 50 g verse spinazie
Schep het spinaziemengsel en de rauwe spinazie door de tagliatelle en groenten. Breng op smaak met peper en zout. Serveer in diepe borden.