Groene pasta met groenten

555 kcal

(Voedingswaarden)

15 min. bereiden

8 ingrediënten


Aan de slag


  1. Verwijder de steelaanzet en puntje van de sperziebonen. Kook de tagliatelle samen met de sperziebonen beetgaar in de kooktijd van de pasta. Voeg na 3 min. de sugar snaps toe. Laat de tagliatelle en de groenten uitlekken in een vergiet.

  2. Verhit de olie in een wok, voeg 250 g spinazie (per 4 personen) toe en roerbak tot deze is geslonken. Klop de eieren los met de kookroom en de pesto en schep dit door de spinazie. Warm het 3 min. door, totdat de eieren gestold zijn.

  3. Schep het spinaziemengsel en de rest van de rauwe spinazie door de tagliatelle en groenten. Breng op smaak met peper en zout. Serveer in diepe borden.

Groene pasta met groenten

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande

logo

Dit heb je nodig

Tagliatelle met kipgehakt en pesto-courgettesaus15 min.
Tagliatelle met pesto en reuzenbonen20 min.
Groene pasta met groenten15 min.
Pasta met aspergesaus30 min.
Verse pasta met sugarsnaps en vegaworst15 min.

Actie uitvoeren

Laat je mening horen!

Ik heb al een AH profiel