bewaar
Pangasiusfilets met courgette
Pangasiusfilets met courgette
bewaar

Pangasiusfilets met courgette

Pasta en pangasius vormen een goed koppel in dit gerecht met romige pestosaus.

25 min. bereiden
307waarderingen

Ingrediënten

4 personen

750 g

diepvries pangasiusfilet

25 g

tarwebloem

1 el

kruidenmix vis

250 g

tagliatelle all'uovo

3 el

traditionele olijfolie

2

courgette

90 g

pesto rosso

100 ml

kookroom light

Pasta en pangasius vormen een goed koppel in dit gerecht met romige pestosaus.

Aan de slag

1

Zorg dat de vis ontdooid is. Strooi de bloem op een bord. Snijd de pangasiusfilets in stukken van ca. 5 cm. Dep ze goed droog, wrijf ze in met de viskruiden en wentel ze door de bloem.

2

Kook de tagliatelle volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verhit ⅔ van de olie in een koekenpan en bak de vis 4 min. per kant. Snijd de courgette in plakjes en bak deze in de rest van de olie 3 min. Voeg de pesto en kookroom toe en breng het al roerend tot aan de kook. Giet de tagliatelle af, verdeel het over borden en schep de courgette in de pestoroomsaus erop. Leg de gebakken pangasiusfilets erbij.

Vis grillen

Instructievideo - 00:43 min.