bewaar
Tagliatelle met biefstukreepjes en broccoli
Tagliatelle met biefstukreepjes en broccoli
bewaar

Tagliatelle met biefstukreepjes en broccoli

Vleesliefhebbers opgelet: dit pastarecept bevat biefstuk én spekreepjes. Lekker!

20 min. bereiden
256waarderingen

Ingrediënten

4 personen

300 g

tagliatelle

750 g

broccoli

4 stuks

diepvries biefstuk

2 el

traditionele olijfolie

150 ml

kookroom light

1 tl

gedroogde basilicum

35 g

uitgebakken spekreepjes

Vleesliefhebbers opgelet: dit pastarecept bevat biefstuk én spekreepjes. Lekker!

Aan de slag

1

Kook de tagliatelle beetgaar volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snijd de roosjes van de broccoli af en de steel in plakjes. Kook ondertussen de broccoli in weinig water met zout in 4-5 min. beetgaar. Bak ook de spekreepjes 4 min.

2

Snijd de biefstuk in plakjes. Dep droog met keukenpapier en bestrooi met peper en eventueel zout. Verhit de olie in een koekenpan en bak de biefstuk op hoog vuur in 2 min. bruin. Draai het vuur lager en voeg de kookroom toe. Verwarm nog 1 min. op laag vuur. Breng op smaak met het basilicum, peper en eventueel zout.

3

Verdeel de tagliatelle en de biefstukreepjes over diepe borden en bestrooi met de spekreepjes. Serveer met de broccoli.

tip

bereidingstipKookroom kan ook toegevoegd worden in aardappelpuree voor een romig accent.