Tagliatelle met gehaktstroganoff

Pasta roergebakken met spinazie op smaak gebracht met knoflook en paprikapoeder.

610 kcal

25 min. bereiden

3/5

(322)

Ingrediënten

Aantal personen

  • 300 gram tagliatelle

    tagliatelle

  • 2 tenen knoflook

    knoflook

  • 4 eetlepel traditionele olijfolie

    traditionele olijfolie

  • 300 gram rundergehakt

    rundergehakt

  • 2 eetlepel paprikapoeder

    paprikapoeder

  • 150 ml kookroom light

    kookroom light

  • 250 gram champignons

    champignons

  • 450 gram verse spinazie

    verse spinazie

Aan de slag

  1. Kook de tagliatelle volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Pers ondertussen de knoflook uit. Verhit de helft van de olie in een koekenpan en fruit de knoflook 1 min. Voeg het gehakt toe en bak in 3 min. rul. Meng het paprikapoeder en de room erdoor en verwarm nog 5 min. op laag vuur. Breng op smaak met peper en zout. Maak de champignons schoon met keukenpapier en snijd in plakjes. Bak de champignons 5 min. mee.

  2. Verhit de rest van de olie in een hapjespan. Voeg de spinazie in delen toe en laat al omscheppend slinken. Schep de tagliatelle erdoor en breng op smaak met peper en zout. Verdeel over borden en schep de gehaktstroganoff erop.

  • variatietipEen scheutje kookroom maakt ook soepen en sauzen lekker romig.

Wat vond je van dit recept?

Tagliatelle met gehaktstroganoff

Pasta roergebakken met spinazie op smaak gebracht met knoflook en paprikapoeder.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig