bewaar
Tagliatelle met gehaktstroganoff
Tagliatelle met gehaktstroganoff
bewaar

Tagliatelle met gehaktstroganoff

Pasta roergebakken met spinazie op smaak gebracht met knoflook en paprikapoeder.

25 min. bereiden
306waarderingen

Ingrediënten

4 personen

300 g

tagliatelle

2 tenen

knoflook

4 el

traditionele olijfolie

300 g

rundergehakt

2 el

paprikapoeder

150 ml

kookroom light

250 g

champignons

450 g

verse spinazie

Pasta roergebakken met spinazie op smaak gebracht met knoflook en paprikapoeder.

Aan de slag

1

Kook de tagliatelle volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Pers ondertussen de knoflook uit. Verhit de helft van de olie in een koekenpan en fruit de knoflook 1 min. Voeg het gehakt toe en bak in 3 min. rul. Meng het paprikapoeder en de room erdoor en verwarm nog 5 min. op laag vuur. Breng op smaak met peper en zout. Maak de champignons schoon met keukenpapier en snijd in plakjes. Bak de champignons 5 min. mee.

2

Verhit de rest van de olie in een hapjespan. Voeg de spinazie in delen toe en laat al omscheppend slinken. Schep de tagliatelle erdoor en breng op smaak met peper en zout. Verdeel over borden en schep de gehaktstroganoff erop.

tip

variatietipEen scheutje kookroom maakt ook soepen en sauzen lekker romig.