Tagliatelle met zalm
Tagliatelle met zalm
bewaar
bewaar

Tagliatelle met zalm

Lekker snel en zonder poespas een gevuld bord op tafel: deze pasta met zalm heeft het allemaal! Lekker romig met spinazie en champignons.

15 min. bereiden
339waarderingen

7 ingrediënten

Aan de slag

1

Kook de tagliatelle volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snipper ondertussen de ui en snijd de champignons in vieren. Verhit de olie in een wok en fruit de ui 3 min. Voeg de champignons toe en roerbak 5 min. tot het vocht is verdampt. Voeg de spinazie toe en roerbak 3 min tot ’ie geslonken is. Roer de zuivelspread erdoor.

2

Snijd de zalm in blokjes van 2 cm. Schep de zalm erdoor en verwarm 1 min. tot de zalm net gaar is. Breng op smaak met peper en eventueel zout. Verdeel de tagliatelle over diepe borden en schep de spinazie-zalmsaus erop.

algemeenMeer weten over kooktechnieken?

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Tagliatelle met zalm

Lekker snel en zonder poespas een gevuld bord op tafel: deze pasta met zalm heeft het allemaal! Lekker romig met spinazie en champignons.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig