Tagliatelle met spinazie-zalmsaus
Draai vlug een Italiaanse pastasaus in elkaar. Meng spinazie a-la-crème met zalmfilet, ui en champignons en voilà!

Advertentie
Ingrediënten
Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips
- 300 g tagliatelle
- 2 uien
- 250 g champignons (bakje)
- 2 el traditionele olijfolie
- 450 g diepvries bladspinazie à la crème
- 250 g verse zalmfilets (schaal)
Keukenspullen
- wok
Advertentie
Bereiden
- Kook de tagliatelle volgens de aanwijzingen op de verpakking.
- Snipper de ui en snijd de champignons in vieren. Verhit ondertussen de olie in een wok en fruit de ui 3 min. Voeg de champignons toe en roerbak 5 min. tot het vocht is verdampt. Voeg de bevroren spinazie toe en verwarm al roerend tot alle blokjes zijn ontdooid.
- Snijd de zalm in kleine stukjes. Schep de zalm erbij en verwarm 3 min. tot de zalm gaar is. Schep ondertussen voorzichtig om. Breng op smaak met zout en peper. Verdeel de tagliatelle over de diepe borden en schep de spinazie-zalmsaus erop.
Advertentie
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
- energie 520 kcal
- eiwit 26 g
- koolhydraten 59 g
-
vet 19 g
waarvan verzadigd 4 g - natrium 380 mg
- vezels 6 g
Ook te zien in
Tagliatelle met spinazie-zalmsaus
terug naar receptLet op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips
Tagliatelle met spinazie-zalmsaus
- 300 g tagliatelle
Kook de tagliatelle volgens de aanwijzingen op de verpakking.
- 2 uien
- 250 g champignons
- 2 el traditionele olijfolie
- 450 g diepvries bladspinazie à la crème
Voeg de bevroren spinazie toe en verwarm al roerend tot alle blokjes zijn ontdooid.
- 250 g verse zalmfilets
Snijd de zalm in kleine stukjes. Schep de zalm erbij en verwarm 3 min. tot de zalm gaar is. Schep ondertussen voorzichtig om.
Breng op smaak met peper en zout. Verdeel de tagliatelle over de diepe borden en schep de spinazie-zalmsaus erop.