bewaar
Tagliatelle met spinazie-zalmsaus
Tagliatelle met spinazie-zalmsaus
bewaar

Tagliatelle met spinazie-zalmsaus

Draai vlug een Italiaanse pastasaus in elkaar. Meng spinazie a-la-crème met zalmfilet, ui en champignons en voilà!

15 min. bereiden
660waarderingen

Ingrediënten

4 personen

300 g

tagliatelle

2

uien

250 g

champignons

2 el

traditionele olijfolie

450 g

diepvries bladspinazie à la crème

250 g

verse zalmfilet

Dit heb je nodig

  • wok

Draai vlug een Italiaanse pastasaus in elkaar. Meng spinazie a-la-crème met zalmfilet, ui en champignons en voilà!

Aan de slag

1

Kook de tagliatelle volgens de aanwijzingen op de verpakking.

2

Snipper de ui en snijd de champignons in vieren. Verhit ondertussen de olie in een wok en fruit de ui 3 min. Voeg de champignons toe en roerbak 5 min. tot het vocht is verdampt. Voeg de bevroren spinazie toe en verwarm al roerend tot alle blokjes zijn ontdooid.

3

Snijd de zalm in kleine stukjes. Schep de zalm erbij en verwarm 3 min. tot de zalm gaar is. Schep ondertussen voorzichtig om. Breng op smaak met zout en peper. Verdeel de tagliatelle over de diepe borden en schep de spinazie-zalmsaus erop.