Ingrediënten
4 personen
350 g
tagliatelle
1 zak
tomaten
3 teentjes
knoflook
2 zakjes
surimisticks
2 eetlepels
(olijf)olie
1 zak
gesneden prei
1 pakje
Italiaanse kruidenmix
Aan de slag
Tagliatelle volgens gebruiksaanwijzingen gaarkoken. Afgieten. Tomaten wassen en in partjes snijden. Knoflook pellen en snipperen. Surimi in de lengte uit elkaar halen zodat sliertjes ontstaan. In grote koekenpan olie verhitten en prei 3 min. bakken. Knoflook toevoegen en 2 min meebakken. Tomaten en Italiaanse kruiden toevoegen en 2 min. meebakken. Surimi erdoor scheppen. Surimimengsel met tagliatelle mengen. Naar smaak zout en peper toevoegen. Op vier diepe borden scheppen.
Pasta met surimi en verse tomatensaus

hoofdgerecht
null personen
502 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Tagliatelle volgens gebruiksaanwijzingen gaarkoken. Afgieten. Tomaten wassen en in partjes snijden. Knoflook pellen en snipperen. Surimi in de lengte uit elkaar halen zodat sliertjes ontstaan. In grote koekenpan olie verhitten en prei 3 min. bakken. Knoflook toevoegen en 2 min meebakken. Tomaten en Italiaanse kruiden toevoegen en 2 min. meebakken. Surimi erdoor scheppen. Surimimengsel met tagliatelle mengen. Naar smaak zout en peper toevoegen. Op vier diepe borden scheppen.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)350 g tagliatelle
1 zak tomaten
3 teentjes knoflook
2 zakjes surimisticks
2 eetlepels (olijf)olie
1 zak gesneden prei
1 pakje Italiaanse kruidenmix