Pestopenne met surimi

Advertentie
Ingrediënten
- 350 g penne rigate (pasta)
- 1 bloemkool
- 2 x 150 g surimisticks (vis)
- 1 zakje verse basilicum (15 g)
- 4 eetlepels olijfolie
- 300 g gesneden prei
- 8 eetlepels pesto alla genovese (pot a 190 g)
Keukenspullen
- hapjespan
Advertentie
Bereiden
Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips
Pasta koken volgens aanwijzingen op verpakking. Bloemkool in zeer kleine roosjes verdelen. Surimisticks halveren. Blaadjes van basilicum loshalen. Olie in hapjespan verhitten en hierin bloemkool 4 min. bakken. Prei toevoegen en 3 min. meebakken. Surimi toevoegen en 1 min. doorwarmen. Pasta mengen met pesto en peper naar smaak. Pasta over 4 borden verdelen, prei-bloemkoolmengsel erop scheppen en basilicumblaadjes erover strooien.
Advertentie
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
- energie 692 kcal
- eiwit 28 g
- koolhydraten 73 g
- vet 32 g