bewaar
Pestopenne met surimi
Pestopenne met surimi
bewaar

Pestopenne met surimi

15 min. bereiden
29waarderingen

Ingrediënten

4 personen

350 g

penne rigate

1

bloemkool

2 x 150 g

surimisticks

1 zakje

verse basilicum

4 eetlepels

olijfolie

300 g

gesneden prei

8 eetlepels

pesto alla genovese

Dit heb je nodig

  • hapjespan

Aan de slag

Pasta koken volgens aanwijzingen op verpakking. Bloemkool in zeer kleine roosjes verdelen. Surimisticks halveren. Blaadjes van basilicum loshalen. Olie in hapjespan verhitten en hierin bloemkool 4 min. bakken. Prei toevoegen en 3 min. meebakken. Surimi toevoegen en 1 min. doorwarmen. Pasta mengen met pesto en peper naar smaak. Pasta over 4 borden verdelen, prei-bloemkoolmengsel erop scheppen en basilicumblaadjes erover strooien.