bewaar
Penne met rucola en zalm
Penne met rucola en zalm
bewaar

Penne met rucola en zalm

20 min. bereiden
333waarderingen

Ingrediënten

4 personen

300 g

penne

600 g

verse zalmfilet

2 el

traditionele olijfolie

250 g

groene olijven zonder pit

15 g

verse basilicum

100 g

pesto alla Genovese

75 g

rucola

Dit heb je nodig

  • wok

Aan de slag

1

Kook de penne bijna gaar (iets korter dan de aanwijzingen op de verpakking aangeeft), spoel af met koud water en laat uitlekken in een vergiet. Snijd de zalmfilet in blokjes en bestrooi met peper en zout. Verhit de olie in een koekenpan en bak de zalm in 5 min. rondom bruin en gaar.

2

Halveer de olijven. Snijd het basilicum in reepjes. Verwarm de pesto in een wok en warm de pasta al omscheppend mee.

3

Neem de pan van het vuur en schep de rucola, olijven en het basilicum erdoor. Verdeel de pasta over de borden en schep de zalmblokjes erop.

tip

combinatietipLekker met tomatensalade.

Pesto maken

Instructievideo - 04:35 min.