bewaar
Gegratineerde groentepasta met pesto
Gegratineerde groentepasta met pesto
bewaar

Gegratineerde groentepasta met pesto

25 min. bereiden
25 min. wachten
141waarderingen

Ingrediënten

4 personen

300 g

volkoren penne rigate

2 el

traditionele olijfolie

3

rundervinken

1

ui

400 g

Hollandse wokgroente

400 g

tomatenblokjes

1 el

pesto alla Genovese

150 g

geraspte belegen kaas

Dit heb je nodig

  • ovenschaal inhoud ca. 2 liter, ingevet

Aan de slag

1

Kook de penne volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Verwarm de oven voor op 200 °C.

2

Verhit de olie in een hapjespan en bak de plakjes rundervink aan beide kanten in 5 min. bruin. Voeg de ui en de wokgroente toe en bak 5 min. Schep de tomatenblokjes en de pesto erdoor en verwarm nog 3-4 min. op laag vuur. Breng op smaak met peper en zout.

3

Giet de pasta af en voeg toe aan het groentemengsel. Schep in de ovenschaal en strooi er de kaas over. Bak de pasta 20-25 min. in de oven tot de kaas is gesmolten en kleurt.

kookstaptipDe aangegeven oventijd is een indicatie en bedoeld voor een elektrische oven. De temperatuur kan per oven verschillen; met een oventhermometer kunt u de exacte temperatuur bepalen.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Gegratineerde groentepasta met pesto

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande

Dit heb je nodig