Pasta pesto met paprika en broccoli
Pasta rapido… een spitstopper want staat in 15 minuten op tafel. Lekker met verse basilicum.

Advertentie
Ingrediënten
Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips
- 500 g broccoli
- 1 paprikamix (zak 3 stuks)
- 300 g farfalle
- 300 g mais in blik
- 90 g pesto alla Genovese (potje, per 2 verpakt)
- 300 g belegen kaas
Advertentie
Bereiden
- Snijd de broccoli in roosjes. Snijd de paprika in stukjes. Meng de farfalle, broccoli en de paprika in een ruime pan. Schenk kokend water over het mengsel en kook de pasta en de groenten gaar volgens de aanwijzingen op de verpakking van de farfalle.
- Voeg de laatste 5 min. de maiskorrels toe. Laat alles in een vergiet uitlekken en doe het terug in de pan. Roer de pesto erdoor en warm het al roerend door. Snijd de kaas in reepjes en schep vlak voor het serveren door de pasta.
variatietip:
Meng op het laatst wat blaadjes verse basilicum door het gerecht.

Broccoli
Advertentie
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
- energie 750 kcal
- eiwit 33 g
- koolhydraten 67 g
-
vet 36 g
waarvan verzadigd 17 g - natrium 1.030 mg
- vezels 10 g
Ook te zien in
Pasta pesto met paprika en broccoli
terug naar receptLet op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips
Pasta pesto met paprika en broccoli
- 500 g broccoli
- 1 paprikamix
- 300 g farfalle
Meng de farfalle, broccoli en de paprika in een ruime pan.
Schenk kokend water over het mengsel en kook de pasta en de groenten gaar volgens de aanwijzingen op de verpakking van de farfalle.
- 300 g mais in blik
Voeg de laatste 5 min. de maiskorrels toe.
Laat alles in een vergiet uitlekken en doe het terug in de pan.
- 90 g pesto alla Genovese
- 300 g belegen kaas
variatietip:
Meng op het laatst wat blaadjes verse basilicum door het gerecht.