Ingrediënten
4 personen
3 middelgrote
aardappelen
300 g
spaghetti
1 zak
sperziebonen
1 zakje
pijnboompitten
1 potje
pesto alla genovese
2 el
olijfolie extra vierge
50 g
Parmezaanse kaas
Aan de slag
Snijd de aardappelen in blokjes van ca. 1/2 cm (brunoise). Kook 5 min. in water met zout.
Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Voeg de laatste 5 min. de sperziebonen toe. Rooster ondertussen de pijnboompitten in een koekenpan zonder olie of boter in ca. 3 min. goudbruin. Laat afkoelen op een bord.
Giet de pasta met sperziebonen af. Voeg de aardappel, pesto en olie toe. Bestrooi met de pijnboompitten en schaaf de kaas erover.
Brunoise snijden
Instructievideo - 00:38 min.
Pasta con pesto e patate

hoofdgerecht
4 personen
735 kcal
30 min. bereiden
Aan de slag
Snijd de aardappelen in blokjes van ca. 1/2 cm (brunoise). Kook 5 min. in water met zout.
Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Voeg de laatste 5 min. de sperziebonen toe. Rooster ondertussen de pijnboompitten in een koekenpan zonder olie of boter in ca. 3 min. goudbruin. Laat afkoelen op een bord.
Giet de pasta met sperziebonen af. Voeg de aardappel, pesto en olie toe. Bestrooi met de pijnboompitten en schaaf de kaas erover.
algemeen:Serveer er voor een complete maaltijd een gegrilde kipfilet bij en een groene salade met olijfolie en azijn.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)3 middelgrote aardappelen
300 g spaghetti
1 zak sperziebonen
1 zakje pijnboompitten
1 potje pesto alla genovese
2 el olijfolie extra vierge
50 g Parmezaanse kaas