bewaar
Pasta con pesto e patate
Pasta con pesto e patate
bewaar

Pasta con pesto e patate

30 min. bereiden
158waarderingen

Ingrediënten

4 personen

3 middelgrote

aardappelen

300 g

spaghetti

1 zak

sperziebonen

1 zakje

pijnboompitten

1 potje

pesto alla genovese

2 el

olijfolie extra vierge

50 g

Parmezaanse kaas

Aan de slag

1

Snijd de aardappelen in blokjes van ca. 1/2 cm (brunoise). Kook 5 min. in water met zout.

2

Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Voeg de laatste 5 min. de sperziebonen toe. Rooster ondertussen de pijnboompitten in een koekenpan zonder olie of boter in ca. 3 min. goudbruin. Laat afkoelen op een bord.

3

Giet de pasta met sperziebonen af. Voeg de aardappel, pesto en olie toe. Bestrooi met de pijnboompitten en schaaf de kaas erover.

tip

algemeenServeer er voor een complete maaltijd een gegrilde kipfilet bij en een groene salade met olijfolie en azijn.

Brunoise snijden

Instructievideo - 00:38 min.