bewaar
Pesto-karbonades met sperziebonen
Pesto-karbonades met sperziebonen
bewaar

Pesto-karbonades met sperziebonen

25 min. bereiden
67waarderingen

Ingrediënten

4 personen

600 g

sperziebonen

300 g

spaghetti

2 el

olijfolie

2 x 2

ribkarbonades

1

ui

2 el

pesto alla genovese

1 bekertje

crème fraîche

Aan de slag

1

Verwijder de steelaanzet en het puntje van de sperziebonen en kook de bonen in ruim water met zout in 6 min. beetgaar. Kook ondertussen de spaghetti in ruim water met zout volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar.

2

Verhit de olie in een koekenpan. Bestrooi de karbonades met peper en zout en bak ze in 10 min. goudbruin en gaar.

3

Neem de karbonades uit de pan en houd ze warm op een bord onder aluminiumfolie. Fruit de ui in het bakvet van de karbonades. Voeg 75 ml water toe en roer de aanbaksels los. Roer de pesto en de crème fraîche erdoor en verwarm de saus nog 2-3 min. op laag vuur. Breng op smaak met peper.

4

Verdeel de spaghetti over 4 borden. Serveer met de karbonades, de saus en de sperziebonen.