bewaar
Tagliatelle met spek, gehakt en groenten
Tagliatelle met spek, gehakt en groenten
bewaar

Tagliatelle met spek, gehakt en groenten

15 min. bereiden
143waarderingen

Ingrediënten

4 personen

125 g

magere spekreepjes

300 g

rundergehakt

1

ui

1 teen

knoflook

1 blik

tomatenblokjes

1 pak

tuinerwten

1 zak

tagliatelle all'uovo

100 ml

kookroom

Aan de slag

Roerbak in een wok of hapjespan de spekreepjes knapperig, schep ze uit de pan. Roerbak in het spekvet het gehakt rul en bruin. Voeg de ui toe en roerbak 1 minuut. Voeg de knoflook, tomatenblokjes met vocht, tuinerwten en ca. 150 ml water toe en breng het al roerend aan de kook. Kook de saus ca. 5 minuten zachtjes door. Kook de tagliatelle volgens de aanwijzingen op de verpakking. Roer de kookroom door de pastasaus. Verdeel de pasta over 4 diepe borden, schep de gehaktsaus erop en strooi de spekjes erover.