bewaar
Tagliatelle met pesto en reuzenbonen
Tagliatelle met pesto en reuzenbonen
bewaar

Tagliatelle met pesto en reuzenbonen

20 min. bereiden
60waarderingen

Ingrediënten

300 g

groene tagliatelle

2

rode uien

1 teentje

knoflook

2 blikken

reuzenbonen

5 eetlepels

olijfolie

1 zakje

verse basilicum

1 potje

pesto rosso

50 g

gemalen pittige kaas

Aan de slag

Tagliatelle koken volgens gebruiksaanwijzing. Uien pellen, halveren en in ringen snijden. Knoflook pellen en fijnhakken. Bonen laten uitlekken. In braadpan 3 eetlepels olie verhitten. Ui en knoflook ca. 2 minuten fruiten. Bonen door ui scheppen en ca. 5 minuten zachtjes verwarmen. Basilicum fijnknippen. Tagliatelle afgieten. Basilicum en pesto door bonenmengsel scheppen, op smaak brengen met zout en peper en ca. 1 minuut verwarmen. Eventueel enkele eetlepels water toevoegen. Rest van olie door tagliatelle scheppen. Tagliatelle over vier borden verdelen. Bonenmengsel erover verdelen. Serveren met kaas. Lekker met komkommersalade en vinaigrettedressing.