bewaar
Spaghetti met pesto rosso en broccoli
Spaghetti met pesto rosso en broccoli
bewaar

Spaghetti met pesto rosso en broccoli

20 min. bereiden
149waarderingen

Ingrediënten

4 personen

400 g

spaghetti

2 x 375 g

broccoli

2 el

olie

1

ui

1

rode paprika

100 ml

kookroom

1 potje

pesto rosso

1 zakje

gemalen kaas

Aan de slag

1

Kook de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking, maar trek 1 min. van de kooktijd af. Kook de broccoli beetgaar in 5 min.

2

Verhit de olie in een wok of hapjespan en fruit de ui goudbruin. Voeg de paprika toe en roerbak 3 min. Voeg op het laatste moment de broccoli toe.

3

Giet de spaghetti af en roer de kookroom, de pesto rosso en de kaas erdoor. Breng op smaak met peper en zout en warm 1 min. door. Serveer de spaghetti met de groenten.