bewaar
Spaghetti met kaas en reepjes speklap
Spaghetti met kaas en reepjes speklap
bewaar

Spaghetti met kaas en reepjes speklap

30 min. bereiden
91waarderingen

Ingrediënten

300 g

spaghetti

3 el

olijfolie

1 schaal

speklapjes

1 bakje

champignons

500 g

broccoli

100 g

gemalen oude kaas

Aan de slag

1

Kook de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar.

2

Verhit ondertussen de olie in een hapjespan. Bak de reepjes speklap in 8 min. bruin en gaar. Voeg de champignons toe en bak 3 min. mee. Snijd de broccoli in roosjes en de steel in plakjes. Voeg toe en roerbak in 8 min. beetgaar.

3

Schep de spaghetti om met het spek-groentemengsel en de helft van de kaas. Voeg peper en zout naar smaak toe. Verdeel de spaghetti over 4 diepe borden en bestrooi met de rest van de kaas.