bewaar
Spaghetti en pittige saus
Spaghetti en pittige saus
bewaar

Spaghetti en pittige saus

20 min. bereiden
74waarderingen

Ingrediënten

300 g

spaghetti

2 el

olijfolie

1 teen

knoflook

1

ui

1

groene paprika

500 g

broccoli

1 zak

tomatensaus

1 blik

cocktailworstjes

Aan de slag

1

Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Verhit ondertussen de olie in een hapjespan en fruit de knoflook 1 min. Voeg de ui toe en bak 3 min. mee. Voeg de paprika toe en bak 5 min. op middelhoog vuur mee, schep regelmatig om.

2

Kook ondertussen de broccoli in water met zout in 6 min. beetgaar.

3

Voeg de tomatensaus en worstjes toe aan het paprikamengsel, schep om en warm nog 2 min. door. Verdeel de pasta over 4 borden, schep de saus erop en serveer met de broccoli.