bewaar
Spaghetti met paddenstoelensaus
Spaghetti met paddenstoelensaus
bewaar

Spaghetti met paddenstoelensaus

20 min. bereiden
85waarderingen

Ingrediënten

4 personen

300 g

spaghetti

3 eetlepels

olijfolie

1

ui

1

rode paprika

1 schaal

paddestoelenmelange

1 pak

spinazie

½ flesje

kookroom

1 zak

gemalen kaas

Aan de slag

1

Kook de spaghetti beetgaar volgens de aanwijzingen op de verpakking.

2

Verhit de olie in een wok. Roerbak hierin de ui, de paprika en de paddenstoelen 5 minuten. Breng op smaak met zout en peper. Voeg de spinazieblokjes toe en laat ze ontdooien. Schenk de kookroom en 125 ml water erbij en stoof het gerecht 5 minuten.

3

Giet de spaghetti af en schep de helft van de gemalen kaas erdoor. Verdeel de spaghetti over 4 diepe borden en schep de spinazie-paddenstoelensaus erbij. Strooi er naar smaak nog wat kaas over.