bewaar
Spaghetti met paddenstoelensaus
Spaghetti met paddenstoelensaus
bewaar

Spaghetti met paddenstoelensaus

20 min. bereiden
85waarderingen

Ingrediënten

4 personen

1

middelgrote ui

1

rode paprika

200 g

paddenstoelen voor risotto

300 g

spaghetti

3 el

milde olijfolie

450 g

diepvries spinazie

125 ml

kookroom

125 ml

water

175 g

geraspte jong belegen kaas

Aan de slag

1

Snipper de ui. Halveer de paprika, verwijder de zaadlijsten en snijd in blokjes van 1.5 cm. Hak de paddestoelen grof. Ris de blaadjes van de kruiden uit de paddenstoelenmix en snijd fijn. Kook de spaghetti beetgaar volgens de aanwijzingen op de verpakking.

2

Verhit de olie in een wok. Roerbak hierin de ui, de paprika, fijngesneden kruiden en de paddenstoelen 5 minuten. Breng op smaak met zout en peper. Voeg de spinazieblokjes toe en laat ze ontdooien. Schenk de kookroom en het water erbij en stoof het gerecht 5 minuten.

3

Giet de spaghetti af en schep de helft van de kaas erdoor. Verdeel de spaghetti over 4 diepe borden en schep de spinazie-paddenstoelensaus erbij. Strooi de rest van de kaas erover en serveer.