bewaar
Spaghetti bolognese met spinazie
Spaghetti bolognese met spinazie
bewaar

Spaghetti bolognese met spinazie

Een aangeklede spaghetti bolognese: met paprika, spinazie en pijnboompitten.

25 min. bereiden
163waarderingen

Ingrediënten

4 personen

300 g

fijne spaghetti

30 g

pijnboompitten

1

rode paprika

1

ui

300 g

rundergehakt

2 el

traditionele olijfolie

300 g

verse spinazie

500 ml

kraanwater

62 g

mix voor spaghetti bolognese

Een aangeklede spaghetti bolognese: met paprika, spinazie en pijnboompitten.

Aan de slag

1

Kook de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking.

2

Rooster ondertussen in een hapjespan zonder olie of boter de pijnboompitten in 3 min. goudbruin. Laat afkoelen op een bord. Snipper de ui en snijd de paprika in reepjes.

3

Verhit de olie in dezelfde pan en fruit de ui 2 min. Voeg het gehakt toe en bak in 3 min. rul. Voeg de paprika toe en bak 3 min. mee. Voeg de spinazie in delen toe aan het gehakt, laat al omscheppend slinken en het vocht verdampen. Voeg het water en de mix voor de spaghetti toe. Breng aan de kook. Kook de saus 2 min. en breng op smaak met peper.

4

Giet de spaghetti af en verdeel over diepe borden. Schep de saus op de spaghetti en bestrooi met de pijnboompitten.

combinatietipLekker met botersla (zak 100 g), yoghurtsladressing (fles 450 ml) en basilicum.

Spaghetti bolognese met spinazie

Een aangeklede spaghetti bolognese: met paprika, spinazie en pijnboompitten.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande

Dit heb je nodig