bewaar
Rijkgevulde spaghetti bolognese
Rijkgevulde spaghetti bolognese
bewaar

Rijkgevulde spaghetti bolognese

Deze variant is perfect voor de herfst: vol stevige groenten en smaken.

30 min. bereiden
259waarderingen

Ingrediënten

4 personen

1

ui

3 stengels

bleekselderij

1

rode paprika

250 g

champignons

250 g

winterpeen

1 teen

knoflook

3 el

traditionele olijfolie

250 g

mager rundergehakt

350 g

tomato frito

300 g

spaghetti

50 g

Parmigiano Reggiano

Deze variant is perfect voor de herfst: vol stevige groenten en smaken.

Aan de slag

1

Snipper de ui, snijd de bleekselderij en paprika in stukjes en de champignons in kwarten. Schil de winterpeen en snijd in plakjes. Snijd de knoflook fijn. Verhit de olie in een hapjespan en bak het gehakt in 4 min. rul en bruin. Voeg de ui en knoflook toe en bak 3 min. mee. Voeg de winterpeen, bleekselderij, paprika en champignons toe aan het gehakt. Bak 4 min. op hoog vuur en doe de tomato frito erbij.

2

Laat 10 min. zachtjes koken. Kook ondertussen de spaghetti beetgaar volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet af en voeg toe aan de saus. Verwarm 2 min. op middelhoog vuur. Verdeel de pasta over diepe borden en schaaf de kaas erover.

tip

combinatietipLekker met verse basilicum

Ui snipperen

Instructievideo - 00:52 min.