bewaar
Spaghetti met tomaten-paprikasaus
Spaghetti met tomaten-paprikasaus
bewaar

Spaghetti met tomaten-paprikasaus

25 min. bereiden
65waarderingen

Ingrediënten

4 personen

1 bakje

magere spekreepjes

2 eetlepels

olijfolie

2

uien

2

rode paprika's

1 teentje

knoflook

2 blikken

tomatenblokjes

400 g

spaghetti

1 zakje

pastakaas

Aan de slag

In braadpan spekreepjes in 1 el olie bruin en knapperig bakken. Spek uit pan scheppen. In bakvet met 1 el extra olie ui en paprika 5 min. zachtjes bakken, regelmatig omscheppen. Knoflook erboven persen en inhoud van blikken tomatenblokjes toevoegen. Saus 15 min. op matig vuur laten inkoken. Op smaak brengen met zout en peper. Intussen spaghetti volgens gebruiksaanwijzing beetgaar koken. Afgieten en over vier diepe borden verdelen. Tomaten-paprikasaus erop scheppen en spaghetti bestrooien met spekreepjes en geraspte kaas.

algemeenprijs per persoon 1.90 (in maart 2005)