bewaar
Spaghetti met mossel-tomatensaus
Spaghetti met mossel-tomatensaus
bewaar

Spaghetti met mossel-tomatensaus

25 min. bereiden
10waarderingen

Ingrediënten

4 personen

300 g

spaghetti

3 eetlepels

olijfolie

3

rode uien

2 teentjes

knoflook

2 blikken

tomatenblokjes

1

kropsla

100 ml

sladressing naturel

2 bakjes

mosselen

Aan de slag

In ruim water met zout spaghetti volgens gebruiksaanwijzing beetgaar koken. In hapjespan olie verhitten en ui in 5 min. zachtjes glazig bakken. Knoflook 1 min. meefruiten. Tomatenblokjes toevoegen en saus 10 min. laten inkoken. Kropsla schoonmaken, wassen en drogen (in slacentrifuge). In kom sla omscheppen met dressing. Tomatensaus pittig op smaak brengen met zout en peper. Mosselen erdoor roeren en even meewarmen, maar saus mag niet meer koken. Pasta afgieten en over vier diepe borden verdelen. Mossel-tomatensaus erover verdelen. Sla apart erbij geven.

algemeenprijs per persoon 1.80 (in oktober/november 2004)