bewaar
Gevulde tomatensoep met tagliatelle
Gevulde tomatensoep met tagliatelle
bewaar

Gevulde tomatensoep met tagliatelle

25 min. bereiden
32waarderingen

Ingrediënten

150 g

tagliatelle bicolore

2 eetlepels

olijfolie

1 zak

Italiaanse roerbakgroentemix

1 pot

basis voor tomatensoep

1 blik

reuzenbonen

½ zakje

verse peterselie

100 g

geraspte pittige kaas

1 pak

soepstengels

Aan de slag

Tagliatelle volgens gebruiksaanwijzing koken. In soeppan olie verhitten en roerbakmix 2 min. bakken. Soepbasis en 1 liter water erbij schenken, aan de kook brengen en 10 min. zachtjes koken. Bonen laten uitlekken. Laatste 2 min. bonen door soep roeren. Peterselie fijnknippen. Soep in borden scheppen. Van uitgelekte tagliatelle met vork een nestje maken. Nestje voorzichtig midden in de soep laten glijden en met peterselie bestrooien. Met kaas en soepstengels serveren.