Ingrediënten
4 personen
150 g
tagliatelle bicolore
2 eetlepels
olijfolie
1 zak
Italiaanse roerbakgroentemix
1 pot
basis voor tomatensoep
1 blik
reuzenbonen
½ zakje
verse peterselie
100 g
geraspte pittige kaas
1 pak
soepstengels
Aan de slag
Tagliatelle volgens gebruiksaanwijzing koken. In soeppan olie verhitten en roerbakmix 2 min. bakken. Soepbasis en 1 liter water erbij schenken, aan de kook brengen en 10 min. zachtjes koken. Bonen laten uitlekken. Laatste 2 min. bonen door soep roeren. Peterselie fijnknippen. Soep in borden scheppen. Van uitgelekte tagliatelle met vork een nestje maken. Nestje voorzichtig midden in de soep laten glijden en met peterselie bestrooien. Met kaas en soepstengels serveren.
Gevulde tomatensoep met tagliatelle

hoofdgerecht
null personen
480 kcal
25 min. bereiden
Aan de slag
Tagliatelle volgens gebruiksaanwijzing koken. In soeppan olie verhitten en roerbakmix 2 min. bakken. Soepbasis en 1 liter water erbij schenken, aan de kook brengen en 10 min. zachtjes koken. Bonen laten uitlekken. Laatste 2 min. bonen door soep roeren. Peterselie fijnknippen. Soep in borden scheppen. Van uitgelekte tagliatelle met vork een nestje maken. Nestje voorzichtig midden in de soep laten glijden en met peterselie bestrooien. Met kaas en soepstengels serveren.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)150 g tagliatelle bicolore
2 eetlepels olijfolie
1 zak Italiaanse roerbakgroentemix
1 pot basis voor tomatensoep
1 blik reuzenbonen
½ zakje verse peterselie
100 g geraspte pittige kaas
1 pak soepstengels