Ita­li­aan­se maal­tijd-to­ma­ten­soep

Deze maaltijdsoep zet je in 15 minuten op tafel. Met ballen én pasta.

(216) waardeer
italiaans hoofdgerecht Deze maaltijdsoep zet je in 15 minuten op tafel. Met ballen én pasta. 4 personen
3 216

Advertentie

Ingrediënten

4 personen

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Advertentie

Bereiden

stap voor stap koken

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Kook de fusilli volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verhit in een braadpan of soeppan de olie en bak hierin de soepballetjes bruin. Schep de champignonroerbakmix erbij en roerbak 4 min. Pers de knoflook erboven uit. Schenk de basis voor tomatensoep erbij, voeg de witte bonen (en het bonennat) toe en breng de soep al roerend aan de kook.
  2. Giet de fusilli af, vang ca. 500 ml kookwater op, en roer de pasta en het opgevangen water bij de soep. Breng de soep aan de kook. Serveer de soep in diepe borden of soepkommen en strooi er naar smaak kaas over.
video

Roer­bak­ken / wok­ken

Instructievideo - 00:54 min.

Advertentie

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 545 kcal
  • eiwit 31 g
  • koolhydraten 60 g
  • vet 20 g
    waarvan verzadigd 0  g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2009 week 18-19

Italiaanse maaltijd-tomatensoep

terug naar recept

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Ita­li­aan­se maal­tijd-to­ma­ten­soep

1
1
  • 200 g fusilli

Kook de fusilli volgens de aanwijzingen op de verpakking.

2
2
  • 1 el traditionele olijfolie
  • 220 g verse rundersoepballetjes

Verhit in een braadpan of soeppan de olie en bak hierin de soepballetjes bruin.

3
3
  • 400 g champignon roerbakmix
  • 1 teen knoflook

Schep de champignonroerbakmix erbij en roerbak 4 min. Pers de knoflook erboven uit.

Roerbakken / wokken

Instructievideo

00:54 min.

4
4
  • 720 ml basis voor tomatensoep
  • 330 g witte bonen in pot

Schenk de basis voor tomatensoep erbij, voeg de witte bonen (en het bonennat) toe en breng de soep al roerend aan de kook.

5
5

Giet de fusilli af, vang ca. 500 ml kookwater op, en roer de pasta en het opgevangen water bij de soep. Breng de soep aan de kook.

6
6
  • 100 g geraspte jonge kaas

Serveer de soep in diepe borden of soepkommen en strooi er naar smaak kaas over.

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.