bewaar
Italiaanse maaltijd-tomatensoep
Italiaanse maaltijd-tomatensoep
bewaar

Italiaanse maaltijd-tomatensoep

Deze maaltijdsoep zet je in 15 minuten op tafel. Met ballen én pasta.

15 min. bereiden
223waarderingen

Ingrediënten

4 personen

200 g

fusilli

1 el

traditionele olijfolie

220 g

verse rundersoepballetjes

400 g

champignon roerbakmix

1 teen

knoflook

720 ml

basis voor tomatensoep

330 g

witte bonen in pot

100 g

geraspte jonge kaas

Deze maaltijdsoep zet je in 15 minuten op tafel. Met ballen én pasta.

Aan de slag

1

Kook de fusilli volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verhit in een braadpan of soeppan de olie en bak hierin de soepballetjes bruin. Schep de champignonroerbakmix erbij en roerbak 4 min. Pers de knoflook erboven uit. Schenk de basis voor tomatensoep erbij, voeg de witte bonen (en het bonennat) toe en breng de soep al roerend aan de kook.

2

Giet de fusilli af, vang ca. 500 ml kookwater op, en roer de pasta en het opgevangen water bij de soep. Breng de soep aan de kook. Serveer de soep in diepe borden of soepkommen en strooi er naar smaak kaas over.

Roerbakken / wokken

Instructievideo - 00:54 min.