bewaar
Groentecurry met tilapia
Groentecurry met tilapia
bewaar

Groentecurry met tilapia

20 min. bereiden
98waarderingen

Ingrediënten

2

uien

1

rode paprika

1 zakje

snijbonen

1 duopak

krieltjes

4 eetlepels

zonnebloemolie

1 pot

tikka masalasaus

300 g

tilapiafilet

1 zakje

verse munt

1 beker

Griekse yoghurt

Aan de slag

Uien pellen en in partjes snijden. Paprika schoonmaken en in ringen snijden. Snijbonen schoonmaken en schuin in stukken snijden. Krieltjes met water (zodat ze net onder staan) aan de kook brengen en 5 min. zachtjes laten koken. Afgieten. 2 el olie ondertussen in grote koekenpan verhitten en hierin ui, paprika en snijbonen 3 min. omscheppend bakken. 4 el masalasaus apart houden voor vis. Rest saus en groenten aan krieltjes toevoegen, mengen en nog 5 min. zachtjes koken. Tilapiafilet helemaal met achtergehouden saus bestrijken. Rest olie in koekenpan verhitten en hierin op matig vuur tilapia om en om in ca. 4 min. gaarbakken. Blaadjes van takjes munt loshalen. Groentecurry van vuur halen. Helft van blaadjes met helft yoghurt door groentecurry scheppen. Zout naar smaak toevoegen. Vis, curry en rest yoghurt over 4 borden verdelen. Rest muntblaadjes erover strooien.