bewaar
Tikka masala viscurry met zeevruchten
Tikka masala viscurry met zeevruchten
bewaar

Tikka masala viscurry met zeevruchten

20 min. bereiden
55waarderingen

Ingrediënten

500 g

broccoli

2

uien

3 eetlepels

zonnebloemolie

1 zak

gemengde zeevruchten

1 pot

tikka masalasaus

2 zakken

naanbrood

8 eetlepels

Griekse yoghurt

¼ theelepel

kerriepoeder

Aan de slag

Broccoli in roosjes verdelen, steel in dunne plakken snijden. Broccoli in kokend water met zout naar smaak 3 min. koken. Afgieten. Uien pellen en in partjes snijden. Olie in hapjespan verhitten. Hierin uien 3 min. bakken. Broccoli en zeevruchten toevoegen en 3 min. verwarmen. Saus erdoor roeren en 5 min. laten pruttelen. Naanbroden volgens aanwijzingen op verpakking verwarmen. Viscurry in 4 kommen scheppen. Yoghurt erover verdelen en met kerriepoeder bestrooien. Naanbrood erbij geven.