bewaar
Zeevruchten met tomaat
Zeevruchten met tomaat
bewaar

Zeevruchten met tomaat

25 min. bereiden
35waarderingen

Ingrediënten

4 personen

4 el

olijfolie

2

rode uien

1 teen

knoflook

150 ml

droge witte wijn

1 bakje

romaatjes

1 zak

gemengde zeevruchten

chilipeper

Aan de slag

1

Verhit de olie in een hapjespan en fruit de ui en knoflook 4 min. Voeg de wijn toe en laat op hoog vuur de alcohol grotendeels verdampen. Doe de romaatjes erbij en bak 1 min. mee.

2

Dep de zeevruchten droog met keukenpapier en voeg toe. Verwarm 4 min. Breng op smaak met zout en chilipeper. Lekker bij de Siciliaanse couscous (voor recept zie ah.nl/allerhande).

Knoflook snijden

Instructievideo - 00:57 min.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Zeevruchten met tomaat

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande

Dit heb je nodig