bewaar
Zeevruchten met tomaat
Zeevruchten met tomaat
bewaar

Zeevruchten met tomaat

25 min. bereiden
35waarderingen

Ingrediënten

4 personen

4 el

olijfolie

2

rode uien

1 teen

knoflook

150 ml

droge witte wijn

1 bakje

romaatjes

1 zak

gemengde zeevruchten

chilipeper

Aan de slag

1

Verhit de olie in een hapjespan en fruit de ui en knoflook 4 min. Voeg de wijn toe en laat op hoog vuur de alcohol grotendeels verdampen. Doe de romaatjes erbij en bak 1 min. mee.

2

Dep de zeevruchten droog met keukenpapier en voeg toe. Verwarm 4 min. Breng op smaak met zout en chilipeper. Lekker bij de Siciliaanse couscous (voor recept zie ah.nl/allerhande).

Knoflook snijden

Instructievideo - 00:57 min.

Zeevruchten met tomaat

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande

Dit heb je nodig