bewaar
Zomerchili met zeevruchten
Zomerchili met zeevruchten
bewaar

Zomerchili met zeevruchten

25 min. bereiden
24waarderingen

Ingrediënten

4 personen

3 el

olijfolie

2

uien

1 teen

knoflook

1 tl

gemalen komijn (djinten)

2 tl

paprikapoeder

1 tl

chilipoeder

1 potje

gegrilde paprika's

1 blik

witte bonen in tomatensaus

1 zak

gemengde zeevruchten

1 bakje

koriander

Aan de slag

1

Verhit de olie in een hapjespan en bak de ui en knoflook met de komijn, het paprikapoeder en chilipoeder ca. 5 min. op laag vuur.

2

Snijd ondertussen de paprika's in stukjes. Voeg toe samen met de bonen met tomatensaus en de zeevruchten. Verwarm ca. 5 min. of tot de zeevruchten gaar zijn. Snijd ondertussen de koriander grof. Strooi voor serveren over de chili. Lekker met rijst.

algemeenU kunt deze chili ook serveren als borrelhapje. Neem tortillachips om mee te dippen.

Ui snipperen

Instructievideo - 00:52 min.