bewaar
Chipolata's met paprikadip
Chipolata's met paprikadip
bewaar

Chipolata's met paprikadip

10 min. bereiden
13waarderingen

Ingrediënten

10 personen

1 schaal

varkenschipolata's

2 el

olijfolie

3 el

amandelen

4 el

mayonaise

½ tl

gemalen komijn (djinten)

½ potje

gegrilde paprika's

Dit heb je nodig

  • staafmixer, tapasprikkers

Aan de slag

1

Draai elk worstje in het midden in, zodat er 2 worstjes ontstaan. Snijd ze los van elkaar. Verhit de olie in een koekenpan en bak de worstjes in ca. 8 min. bruin en gaar.

2

Pureer ondertussen de amandelen, mayonaise, komijn en paprika's met de staafmixer tot een saus. Serveer de worstjes met een prikker en geef de saus erbij als dip.

tip

algemeenSnijd de rest van de gegrilde paprika's in kleine stukjes en mix met zuivelspread. Lekker op een toastje.