bewaar
Indiase groentecurry
Indiase groentecurry
bewaar

Indiase groentecurry

Voor vegetariërs die houden van pit!

25 min. bereiden
362waarderingen

Ingrediënten

4 personen

2

rode uien

2 el

zonnebloemolie

3 el

Patak's kruidenpasta voor tikka massala

400 g

diepvries bloemkoolroosjes

400 g

koelverse pompoenstukjes

400 g

kikkererwten in blik

400 g

gepelde tomaten in blik

2

Patak's naanbroden

170 g

Griekse yoghurt

Voor vegetariërs die houden van pit!

Aan de slag

1

Snijd de ui in dunne halve ringen. Verhit de olie in een hapjespan en fruit de ui 3 min. op laag vuur.Voeg de kruidenpasta toe en fruit 2 min. mee. Voeg de bloemkool en pompoen toe en fruit 2 min. mee.

2

Spoel de kikkererwten in een vergiet af met koud water, laat uitlekken en voeg toe. Voeg de tomaten toe, breng aan de kook en laat op laag vuur met de deksel op de pan 10 min. garen.

3

Bereid ondertussen de naans volgens de aanwijzingen op de verpakking.

4

Neem de pan van het vuur en roer de helft van de yoghurt door de curry. Serveer met de rest van de yoghurt.

tip

variatietipVervang voor de variatie de naans eens door 100 g pappadums (Patak's)

Ui fruiten

Instructievideo - 00:31 min.