bewaar
Tikka massala met Quorn
Tikka massala met Quorn
bewaar

Tikka massala met Quorn

25 min. bereiden
36waarderingen

Ingrediënten

4 personen

300 g

basmatirijst

2

courgettes

1

rode paprika

3 eetlepels

zonnebloemolie

1 bakje

Quorn-stukjes

1 bakje

kruidenpasta voor tikka massala

100 ml

volle yoghurt

100 g

blanke amandelen

Aan de slag

Rijst koken volgens gebruiksaanwijzing. Courgettes schoonmaken en in plakjes snijden. Paprika schoonmaken en in blokjes snijden. In braadpan olie verhitten. Quorn en kruidenpasta ca. 5 minuten roerbakken. Yoghurt en 100 ml water toevoegen. Courgette en paprika toevoegen en ca. 10 minuten laten sudderen. Amandelen grof hakken en in droge koekenpan kort roosteren. Tikka massala garneren met amandelen. Serveren met rijst.