Tikka massala met Quorn
670 kcal
25 min. bereiden
Ingrediënten
Aantal personen
300 g
2
1
3 eetlepels
1 bakje
1 bakje
100 ml
100 g
Ontdek meer van dit soort gerechten
Ook te zien in
2003 week 18-19 - 2003 week 18-19
Rijst koken volgens gebruiksaanwijzing. Courgettes schoonmaken en in plakjes snijden. Paprika schoonmaken en in blokjes snijden. In braadpan olie verhitten. Quorn en kruidenpasta ca. 5 minuten roerbakken. Yoghurt en 100 ml water toevoegen. Courgette en paprika toevoegen en ca. 10 minuten laten sudderen. Amandelen grof hakken en in droge koekenpan kort roosteren. Tikka massala garneren met amandelen. Serveren met rijst.
Tikka massala met Quorn

hoofdgerecht
4 personen
670 kcal
25 min. bereiden
Aan de slag
Rijst koken volgens gebruiksaanwijzing. Courgettes schoonmaken en in plakjes snijden. Paprika schoonmaken en in blokjes snijden. In braadpan olie verhitten. Quorn en kruidenpasta ca. 5 minuten roerbakken. Yoghurt en 100 ml water toevoegen. Courgette en paprika toevoegen en ca. 10 minuten laten sudderen. Amandelen grof hakken en in droge koekenpan kort roosteren. Tikka massala garneren met amandelen. Serveren met rijst.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
300 g basmatirijst
2 courgettes
1 rode paprika
3 eetlepels zonnebloemolie
1 bakje Quorn-stukjes
1 bakje kruidenpasta voor tikka massala
100 ml volle yoghurt
100 g blanke amandelen




