bewaar
Roerbakschotel paksoi en quorn
Roerbakschotel paksoi en quorn
bewaar

Roerbakschotel paksoi en quorn

25 min. bereiden
29waarderingen

Ingrediënten

4 personen

1 pak

notenrijst

2 struiken

paksoi

1

ui

1

rode paprika

3 eetlepels

zonnebloemolie

2 schaaltjes

Quorn-stukjes

2 eetlepels

milde currypasta

1 blik

tomatenblokjes

Dit heb je nodig

  • wok

Aan de slag

Rijst koken volgens gebruiksaanwijzing. Paksoi schoonmaken en in reepjes snijden. Ui pellen en snipperen. Paprika schoonmaken en in blokjes snijden. In wok olie verhitten. Ui en paprika ca. 2 minuten zachtjes bakken. Quorn toevoegen en ca. 2 minuten roerbakken. Paksoi erdoor scheppen en ca. 2 minuten meebakken. Currypasta toevoegen en ca. 1 minuut meebakken. Tomatenblokjes toevoegen en nog ca. 2 minuten door en door verwarmen. Op smaak brengen met zout en peper. Schotel serveren met rijst.