bewaar
Quorn in honing-sojasaus met paksoi
Quorn in honing-sojasaus met paksoi
bewaar

Quorn in honing-sojasaus met paksoi

30 min. bereiden
53waarderingen

Ingrediënten

4 personen

3 el

bloemenhoning

4 el

sojasaus

175 g

Quorn stukjes

300 g

witte rijst

3 el

olie

2

uien

500 g

paksoi

1 bakje

kastanjechampignons

Dit heb je nodig

  • wok

Aan de slag

Meng de honing met de sojasaus en schep de quornstukjes hierin om. Kook de rijst gaar volgens de aanwijzingen op de verpakking, vang 100 ml kookwater van de rijst op. Giet de quornstukjes af, vang de marinade op. Verhit 1 eetlepel olie in een wok en fruit hierin de uien 3 minuten. Schep de quornstukjes erbij en roerbak 3 minuten. Voeg de paksoistelen toe en roerbak weer 3 minuten. Verhit in een tweede pan de rest van de olie en bak hierin de paddenstoelen tot ze vocht loslaten. Schep ze met het groen van de paksoi bij de quornstukjes in de wok en voeg de opgevangen marinade en het achtergehouden rijstkookwater toe. Breng het geheel al omscheppend aan de kook en kook het 3 min. door. Serveer de quorn in honing-sojasaus met de witte rijst.