bewaar
Zoetzure paksoi met vis en witte rijst
Zoetzure paksoi met vis en witte rijst
bewaar

Zoetzure paksoi met vis en witte rijst

25 min. bereiden
58waarderingen

Ingrediënten

4 personen

300 g

witte rijst

2 x 2

lekkerbekjes

3 eetlepels

olie

3

uien

2 struiken

paksoi

½ flesje

woksaus

1 bakje

mangostukjes

Dit heb je nodig

  • wok

Aan de slag

Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Bereid de lekkerbekjes volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verhit in een wok de olie en fruit hierin de ui 3 minuten. Schep de paksoistelen en de helft van het paksoigroen erbij en roerbak 2 minuten. Roer de woksaus erbij en stoof het gerecht 15 minuten. Schep op het laatst de rest van het paksoiblad en de mangostukjes erdoor. Schep de paksoi met de mango met een schuimspaan op 4 borden. Leg op elk bord een lekkerbekje en lepel het stoofvocht uit de pan erover. Serveer de witte rijst apart erbij.